(097) 115 13 79
Щодня з 9:00 до 19:00
зворотній дзвінок
0
Кошик

Ензимний тальк Angel Care (Enzyme powder) 200 гр

588грн.

Категорії: , , ,

Ензимна пудра призначена для очищення і видалення ороговілого шару шкіри безпосередньо перед процедурою депіляції.

Активні ферменти сприяють м’якому злущуванню верхніх шарів шкіри, покращують текстуру і вирівнюють рельєф шкіри.

Ензимна пудра призначена для очищення і видалення ороговілого шару шкіри безпосередньо перед процедурою депіляції.

Активні ферменти сприяють м’якому злущуванню верхніх шарів шкіри, покращують текстуру і вирівнюють рельєф шкіри.

Підходить для гіперкератозной, жирної та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: на зволожену шкіру нанести невелику кількість ензимної пудри. Розподілити круговими масажними рухами за допомогою долонь або відлучуючої подушечки. Видалити зайву вологу, обробити шкіру тальком. Приступити до процедури депіляції.

Запобіжні заходи: уникати попадання в очі. При попаданні в очі, промити їх проточною водою. Тримати в недоступному для дітей місці. Використовувати за призначенням. Продукція призначена для зовнішнього застосування.

Умови зберігання: зберігати в сухому місці при температурі від +5 до + 25 ° С.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість. При прояві алергічної реакції змити водою.

Інгредієнти / Ingredients (INCI): Fructose, Talc, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Corn Starch, Papain, Carica papaya Extract, Pineapple Comosus Extract Powder (and) Maltodextrin

Більш докладно про склад даного засобу і корисні властивості кожного з його інгредієнтів можете прочитати нижче.

Екстракт ананаса добре очищають пори, ніжно і м’яко відлущує змертвілі частинки епідермісу і чинить протизапальну та антисептичну дію. Екстракт ананаса є багатою мінерально-вітамінною добавкою для шкіри. Сухий екстракт ананаса визнаний найпопулярнішим антицелюлітним засобом, яке використовують в програмах корекції ваги та фігури. Cухий екстракт або масло ананаса — відмінно розщеплюють підшкірні жири, виводять надлишки рідин і підтягують шкіру коригуючи силует.

Склад і користь екстракту ананаса:

Ананасовий екстракт містить в собі багато необхідних мінералів: залізо, кальцій, мідь, магній, йод, калій, цинк і марганець. Вітамінний склад представлений провітамін А, вітаміни B1, В2, В12, вітамінами РР. В екстракті так само збережені лимонна, аскорбінова і яблучна органічні кислоти.

Косметичні властивості екстракту ананаса:

Омолоджує і живить шкіру, насичуючи вітамінами і мінералами;

Стимулює внутрішньо шкірні процеси обміну;

Покращує текстуру шкірного покриву, сприяє збереженню пружності і міцності;

Має тонізувальну властивість;

Гарне протизапальний засіб;

Програми корекції фігури з використанням екстракту ананаса дають відмінний антицелюлітний ефект;

Використовується як антисептичний розчин для досягнення освіжаючого ефекту;

Відбілює шкіру завдяки вмісту фруктових кислот і аскорбінової кислоти, вирівнює тон шкіри, покращує текстуру і вирівнює рельєф;

Відмінно живить шкіру;

Пудра ананаса — хороший скрабуючий компонент.

Папаїн характеризується як поліпептид, рослинний фермент, одержуваний з динного дерева. Папаїн багатий на великий амінокислотний склад: аргінін, гліцин, лізин, аспарагінова кислота, тирозин, аланін та інші. Ставлячись до активних речовин, рослинний фермент папаїн має унікальну здатність каталізувати гідроліз протеїнів і амідів. Косметичні активи та кошти на основі папаїна ефективно сповільнюють процеси старіння, надаючи шкірі пружність, значно покращуючи стан шкіри й мікроциркуляцію тканин.

Крім того, будучи рослинним ферментом, папаїн має ряд корисних косметичних властивостей:

протизапальну;

антибактеріальну;

омолоджуючу;

загоює;

уповільнює ріст волосся після проведеної епіляції;

усунення гіперкератозу;

профілактика і лікування жирної себореї;

усунення гіперпігментації / веснянок.

Папаїн в ензимному пілінгу:

очищає молоду шкіру;

зволожує і захищає шкіру;

стимулює процеси відновлення шкіри, що в’яне, покращує мікрорельєф, підвищує тонус шкіри;

бореться з гіперпігментацією і висипом вугрів.

Кукурудзяний крохмаль як один з різновидів крохмалю вже давно використовується в косметичній індустрії. Маючи славу відмінного абсорбенту, крохмаль ідеально вбирає надлишки шкірного сала, нормалізує секретивну роботу шкіри. Крім того, він активно очищає і захищає шкіру від впливу шкідливих факторів. У більшості випадків використовується для догляду за жирною і комбінованою шкірою, усуваючи небажаний ефект «жирного блиску» і звужуючи пори шкіри.

Основні косметичні властивості кукурудзяного крохмалю:

абсорбуючі;

матуючи;

звужує пори, захищає, нормалізує роботу сальних залоз;

надає косметиці сипучу, повітряну і легку текстуру, запобігаючи утворенню грудок і злежування.

Кукурудзяний крохмаль з фруктозою очищають шкіру від надлишку сальних і потових залоз, матує і зволожують шкіру.

Тальк – невід’ємний компонент більшості косметичних засобів, особливо це стосується лінії доглядає і декоративної косметики. У косметичної промисловості тальк косметичний використовується як наповнювач косметичних препаратів.

Переваги тальку косметичного:

100% натуральний

комфортне нанесення на шкіру (гладкість, оптимальне ковзання)

хороший абсорбент

захист від УФ-випромінювання

дбайливий догляд за чутливою шкірою

пом’якшувальну дію на шкіру

не забиває пори

полегшує процес нанесення косметичних засобів

Sodium lauryl sulfoacetate – етерифіковані, похідне жирних кислот кокосового масла.

ПАР SLSA – являє собою поверхнево-активна речовина, яку отримують з кокосового масла у вигляді порошку. Його чудове спінювання робить його популярним інгредієнтом в продуктах косметології. SLSA виробляє багату, щедру і стійку піну, м’яко очищає і добре переноситься шкірою. Забезпечує багате і вершковий дотик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *